کابینت مدرن
29
بهمن

انواع کابینت مدرن + قیمت

یکی از ساده‌ترین و در عین حال زیباترین اشکال کابینت آشپزخانه، سبک مدرن است؛ کابینت مدرن را در هر آشپزخانه‌ای و با هر متراژ می‌توان تعبیه کرد. زیبایی و آرامش خاصی در آشپزخانه‌های مدرن نهفته است که باعث می‌شود این مدل کابینت برای هر فضایی مناسب باشد. کابینت مدرن، برخلاف کابینت سبک کلاسیک، ساده و بدون تزیینات جانبی است. در این سبک هیچ جزئیات اضافه‌ای دیده نمی‌شود مگر آن که کاربردی و ضروری باشد. در بسیاری از مدل‌های کابینت مدرن، حتی دستگیره‌ها نیز حذف می‌شوند. خصوصا اگر فضای آشپزخانه کوچک یا مینیمال باشد، کابینت بدون دستگیره می‌تواند ایده‌ی خوبی برای بزرگتر دیده شدن فضای باشد.

 

این مدل کابینت طرح و مدلی ساده دارد. در کابینت مدرن، بر خلاف کابینت‌های کلاسیک و مدل‌ دار، درب‌ها و بدنه‌ی کابینت ظاهری ساده و بدون حکاکی دارند. کابینت ام‌دی‌اف و کابینت هایگلاس از متداول‌ترین نمونه‌های کابینت مدرن هستند. کابینت مدرن از بهترین مدل‌ها برای آشپزخانه‌های کوچک و نقلی است؛ خصوصا کابینت‌های رنگ روشن و براق که باعث انعکاس نور بیشتر شده و به همین دلیل فضا را بزرگتر و دلباز نشان می‌دهند. کابینت سبک مدرن با توجه به سلیقه‌ی مشتری ممکن است دستگیره‌دار یا بدون دستگیره باشد. مدل کابینت‌های بدون دستگیره از زیباترین و مینیمال‌ترین نمونه‌های این سبک هستند که اتفاقا هم در آشپزخانه‌های بزرگ و هم آشپزخانه‌های کوچک کاربرد دارند.

کابینت مدرن

برای برآورد هزینه و زمان رایگان و ثبت سفارش کابینت مورد نظرتان میتوانید از طریق شماره تلفن 02188651326 اقدام نمایید.  کارشناسان شرکت مهندسی کارینا شمارا راهنمایی کنند تا بتوانید بهترین کابینت آشپزخانه را برای واحد خود داشته باشید.

ویژگی های کابینت سبک مدرن

  • دارای سطح صاف و ساده: کابینت‌های مدرن معمولاً سطحی مسطح و بدون کنده‌کاری یا منبت‌کاری دارند و لبه‌های اجزای مختلف آن‌ها‌، به نرمی و بدون قاب یا اجزای اضافی کنار هم قرار گرفته است.

  • عدم وجود اشکال هندسی پیچیده: در ساخت کابینت مدرن، از خطوط روان و ساده استفاده می‌شود و خبری از طراحی‌های چندضلعی‌های خاص و پیچیده نیست.

  • تزئینات در حداقل حد ممکن و به شکل مدرن: سومین ویژگی کابینت سبک مدرن، به کارگیری حداقل تزئینات در طراحی و ساخت است. لازم به ذکر است که همین تزئینات کم هم، به شکل مدرن و در نهایت سادگی، استفاده می‌شوند.

  • سادگی در طرح درب‌های کابینت مدرن: درب کابینت، بخشی تعیین کننده در ظاهر کابینت است. پس اینکه در طراحی کابینت‌های مدرن، با درب‌هایی ساده و فاقد طرح‌های پرکار روبرو هستیم، چندان دور از ذهن نیست.

  • نداشتن تاج‌ها و ستون‌های منبت کاری شده: یکی از ویژگی‌های مهم کابینت مدرن و در واقع تفاوت اصلی آن با کابینت کلاسیک، نداشتن اِلِمان‌های اضافی مانند تاج‌ها و ستون‌های پرکار است. نبود چنین قسمت‌هایی عاملی مهم در راستای سادگی و خلوت بودن طراحی‌ کابینت مدرن به شمار می‌رود.

  • طراحی مطابق با مد روز: در ساخت کابینت مدرن، برخلاف سبک کلاسیک که منطبق بر طراحی‌های گذشته است، نگاه طراح به مدل‌های مد روز و تغییرات آن است. به این معنا که کابینت سبک مدرن، به کلی مطابق با رنگ‌ها و طرح‌های مد روز طراحی و عرضه می‌گردد.

  • طراحی رایج کابینت تا سقف: ارتفاع کابینت‌های دیواری مدرن معمولاً تا سقف ادامه پیدا می‌کند، در نتیجه ابعاد بزرگ‌تری دارند و حالتی یکپارچه به آشپزخانه می‌دهند. به طور کلی می‌توان گفت اغلب کابینت‌های مدرن به شکل یکپارچه طراحی می‌شوند و معمولا یکسره تا سقف امتداد دارند.

  • کابینت‌هایی با دستگیره‌های ساده یا فاقد دستگیره: در کابینت مدرن، خبری از دستگیره‌های بزرگ و طرح‌دار نیست. در این کابینت‌ها اغلب از دستگیره‌های فلزی ساده و کشیده و یا دستگیره‌های مخفی استفاده می‌کنند. در مواردی هم از درب‌های مگنتی که بدون دستگیره هستند، برای این کابینت‌ها استفاده می‌شود.

  • امکان نصب راحت کابینت سوپری: کابینت سوپری، بخشی پرکاربرد در آشپزخانه است که عمدتاً در کابینت‌های سبک مدرن، با راحتی و خلاقیت خیلی بیشتری قابل اجرا است. کابینت سوپری مدرن با طراحی ساده‌ای که دارد، امکان استفاده بهینه از فضاهای خالی آشپزخانه را برای شما فراهم می‌کند.

  • استفاده از رنگ سفید، رنگ‌های خنثی و رنگ‌های براق و نیمه براق: کابینت‌های مدرن را اغلب با رنگ‌های خنثی و روشن می‌شناسیم و به ویژه رنگ سفید، به نوعی امضای این کابینت به شمار می‌رود! رنگ‌های براق و نیمه‌براق نیز طرفداران ویژه‌ای در کابینت‌های مدرن دارند.

 

کابینت مدرن

کابینت مدرن برای چه آشپزخانه‌هایی مناسب است؟

کابینت مدرن را می‌توانید در هر نوع آشپزخانه‌ای و به ویژه آشپزخانه‌هایی که سایر اجزای دکوراسیون آن‌ها مدرن است، اجرا کنید. این کابینت‌ها با طراحی شیک و ساده‌ای که دارند، در کنار توجه به جزئیات کوچک در طراحی، به هر نوع فضایی زیبایی و جذابیت زیادی می‌بخشند. امّا به طور ویژه، کابینت‌های مدرن برای آشپزخانه‌های کوچک، خیلی بیشتر مناسب هستند. زیرا طراحی ساده و کاربردی آن‌ها، فضای آشپزخانه را بزرگ‌تر می‌کند و فضای بیشتری را برای چیدمان وسایل و استفاده شما فراهم می‌کند. به همین دلیل کابینت‌های مدرن، یکی از بهترین گزینه‌ها برای آشپزخانه‌های کوچک و خانه‌های آپارتمانی به حساب می‌آیند.

 

برای برآورد هزینه و زمان رایگان و ثبت سفارش کابینت مورد نظرتان میتوانید از طریق شماره تلفن 02188651326 اقدام نمایید تا کارشناسان شرکت مهندسی کارینا شمارا راهنمایی کنند تا بتوانید بهترین کابینت آشپزخانه را برای واحد خود داشته باشید.

مزایای کابینت سبک  مدرن

  • دلباز، بزرگ و منظم جلوه دادن آشپزخانه
  • تمیزکاری آسان
  • قیمت مناسب و مقرون به صرفه
  • تنوع رنگ و طرح
  • تازگی همیشگی و سازگاری با اغلب سلیقه ها
  • کاربری هوشمندانه و طراحی انعطاف پذیر

کابینت مدرن

معایب کابینت مدرن

  • ظاهری کاملا ساده و بی روح
  • در برابر اشیاء تیز مقاومت چندانی ندارد.
  • حساس در برابر حرارت
  • حساس به رطوبت
  • بسیار سریع کثیف می شود.
  • امکان بازسازی درب ها وجود ندارد.

چه متریال‌هایی در ساخت کابینت مدرن استفاده می‌شوند؟

کابینت‌های مدرن به دلیل استفاده از متریال‌های متنوع و پیشرفته، کابینت‌هایی محبوب برای آشپزخانه‌های امروزی محسوب می‌شوند. پس در انتخاب متریال کابینت مدرن، گزینه‌های متعددی دارید. برخی از رایج‌ترین متریال‌هایی که در ساخت کابینت مدرن به کار می‌روند، عبارت‌اند از:

  1. ام دی اف (MDF)
  2. هایگلاس
  3. نئوپان

بد نیست درباره هر متریال، توضیحی کوتاهی را که در ادامه آورده‌ایم را مطالعه کنید.

کابینت مدرن

1.   کابینت ام دی اف (MDF)

کابینت ام دی اف، از تخته چوب‌های ام دی اف با روکش ملامینه ساخته می‌شود و مقاومت و استحکام مناسبی دارد. این کابینت تنوع رنگی بالایی دارد و بخاطر مقرون به صرفه بودن، کابینتی بسیار رایج و پرطرفدار است. کابینت ام دی اف، معمولا قیمتی مابین قیمت کابینت نئوپان و هایگلاس دارد. کابینت ام دی اف مدرن سطح صاف و یکنواختی دارد و اغلب به صورت ساده طراحی می‌شود.

 

2.   کابینت هایگلاس:

کابینت هایگلاس یکی از زیباترین و براق‌ترین کابینت‌های مدرن است. انواع کابینت هایگلاس را از تخته ام دی اف با روکش‌های پلاسیتکی مخصوصی مانند پلی گلاس و لمی گلاس می‌سازند. کابینت‌های هایگلاس معمولا دارای ظاهری ساده و جذاب هستند و صاف و درخشنده بودن سطح، مهم‌ترین ویژگی اغلب آن‌ها به شمار می‌آید. اصلی‌ترین ایرادات کابینت های گلاس، لکه پذیری سریع و حساسیت بالای این کابینت نسبت به خراشیده شدن هستند. قیمت کابینت هایگلاس مدرن، معمولا بالاتر از قیمت کابینت ام دی اف و نئوپان است.

 

3.   کابینت  نئوپان:

کابینت نئوپان یکی از ارزان‌ترین کابینت‌های مدرن است. این کابینت را از ورق نئوپان با روکش ملامینه می‌سازند. سطح کابینت نئوپان ملامینه معمولا صاف و یکنواخت است، به همین دلیل گزینه مناسبی برای ساخت کابینت‌های مدرن به شمار می‌رود. تنوع رنگ کابینت نئوپان بالا است، اما براقیت کابینت هایگلاس را ندارد. در صورتی که روکش کابینت نئوپان آسیب ببیند، نسبت به کابینت هایگلاس و ام دی اف، مقاومت کمتری در برابر رطوبت از خودش نشان می‌دهد. کابینت‌های مدرن نئوپان و MDF، روکش و ظاهر یکسانی دارند، اما در ساختار با هم متفاوت هستند. درنهایت انتخاب بهترین متریال مناسب برای ساخت کابینت مدرن، به سلیقه، نیاز و بودجه شما بستگی دارد. در کل کابینت‌های مدرن به دلیل طراحی ساده‌ای که دارند، با هر نوع متریالی به راحتی قابل اجرا هستند. بنابراین بهتر است در ادامه با مزایا و معایب کابینت‌های مدرن هم آشنا شوید تا بتوانید تصمیم بهتری برای انتخاب آن بگیرید.

 

کابینت مدرن

 

برای برآورد هزینه و زمان رایگان و ثبت سفارش کابینت مورد نظرتان میتوانید از طریق شماره تلفن 02188651326 اقدام نمایید تا کارشناسان شرکت مهندسی کارینا شمارا راهنمایی کنند تا بتوانید بهترین کابینت آشپزخانه را برای واحد خود داشته باشید.

 

لیست قیمت انواع کابینت آشپزخانه تاریخ 1402/11/29

کابینت ام دی اف (ملامینه)  متری 4/500/000 تومان

کابینت های گلاس ایرانی  متری 5/000/000 تومان

کابینت های گلاس ترک  متری 6/500/000 تومان 

کابینت ممبران  متری 6/000/000 تومان

کابینت روکش چوب  متری 9/000/000 تومان 

کابینت پوششی (پلی اورتان) متری 9/000/000 تومان

کابینت پولیشی  متری 10/000/000 تومان

کابینت چوبی  متری 17/000/000 تومان

کابینت مدرن

سخن پایانی

شرکت مهندسی کارینا با در اختیار داشتن کارگاه مصنوعات چوبی و همچنین کادر مجرب کابینت را بصورت از تولید به مصرف لرای شما فراهم میکند و همین امر باعث میشود که هم مطمئن تر و هم با هزینه پایین تر کار کابینت آشپزخانه واحدتان را انجام میدهد.

و اما پیشنهاد عالی که برای شما عزیزان داریم این است که شما میتوانید بصورت اقساط کابینت آشپزخانه خود را خریداری نمایید و صاحب کابینت بسیار با کیفیت و زیبا شوید.

شما میتوانید هم از طریق سایت و هم از طریق پیج اینستاگرام شرکت مهندسی کارینا را دنبال کرده و بیشتر با تیم ما و خدمات آن آشنا شوید.

در آخر باید به این نکته اشاره کنیم که قیمت های گفته شده در بالا را نمیتوان برای تمام واحد ها یک قیمت ثابت در نظر گرفت زیرا به نکات خیلی زیادی بستگی دارد که برای هر خانه و هر نوع از کابینت ها متفاوت است. روش درست برای اینکه متوجه بشوید دقیقا هزینه و زمان کار کابینت آشپزخانه شما چقدر میشود این است که با شماره تلفن 02188651326 تماس حاصل نمایید تا کارشناسان ما بصورت رایگان و اختصاصی برای شما بر اساس متراژ، نوع کابینت و المان هایی که مد نظرتان است برآورد هزینه و زمان انجام میدهند.چه  چیزی از این بهتر؟!

 

سپاسگذاریم که تا پایان این مقاله همراه ما بودید امیدواریم برای شما مفید بوده باشد.