سبک مدرن در معماری
28
آذر

سبک مدرن در معماری

سبک مدرن در معماری به انقلاب معماری که در اروپا رخ داد اشاره می کند. این حرکت عظیم از اروپا شروع شد و در قرن بیستم به تمام نقاط جهان اشاعه پیدا کرد و بعد از جنگ جهانی دوم بسیار مشهور و پرطرفدار شد.

سبک مدرن در معماری ،گوناگونی های منطقه ای خود را از معماری شاخص و مدرن چین تا معماری یکسان و یکنواخت ژاپنی الهام می گیرد. اما هر ساختمان مدرن دارای ویژگی های مشابهی است. در ادامه این نوشته از شرکت مهندسی کارینا با ما همراه باشید تا با ویژگی های معماری مدرن آشنا شوید.

سبک مدرن در معماری

ویژگی های سبک مدرن

از ابتدا و تا همیشه قانون کلی “عملکرد فرم را تعیین می کند “برای این سبک صادق است. یک ساختمان مدرن باید کاربردی بوده و شکل و ساختار آن با توجه به کارایی آن طراحی شود.

سبک های معماری مدرن بسیار ساده اما پیشرفته و مدرن هستند. در یک ساختمان مدرن از تزئینات اضافی استفاده نمی شود و هیچ نوع تصویر عجیب و غریب و یا گچ بری های دور سقف در آن نمایان نمی شود.

خطوطی که در این نوع معماری اجرا می شوند پیچیده و با جزئیات گیج کننده همراه نیستند و نمایی کلی از ساختمان را به نمایش می گذارند.

البته این بدان معنا نیست که ساختمان های مدرن همواره دارای زوایای ساده و چهار گوش هستند. در برخی از آن ها از خطوط منحنی و نرم و اشکال ارگانیک نیز استفاده می شود. 

فضا یکی از فاکتورهای بسیار مهم در معماری مدرن است، از این رو ساختمان هایی که برای تجارت یا تفریح طراحی می شوند، فضایی باز دارد و افراد هنگام حضور در آن با ازدحام طاقت فرسا رو به رو نخواهند شد. ساختمان های مدرن همواره سبک مینیمالیسم خود را حفظ می کنند.

در واقع می توان گفت که ساختمان های مدرن فضایی بدون استرس ایجاد می کنند. اکثر طرح های معماری مدرن دارای فضای بزرگ هستند و برای استفاده بهینه از نور در آن ها به وفور از شیشه استفاده می شود.

طراحی خانه های مدرن باید حسی از گرما را منتقل کنند. همانطور که در اکثر این خانه ها می بینید، شومینه های مدرن با ظاهر زیبا و جذاب خود نه تنها حسی از صمیمیت و گرما به فضا منتقل می کنند، بلکه در زیبایی فضا نقشی بسیار موثر دارند.

سبک مدرن در معماری

چه رنگ‌های معرف سبک مدرن هستند؟

رنگ سفید، بژ و حتی برخی از سایه‌های سیاه اصلی‌ترین پالت رنگ برای طراحی مدرن هستند. طراحی مدرن تأکید زیادی بر مواد طبیعی دارد، بنابراین نگه‌داشتن فضا در یک پالت رنگ طبیعی‌تر کلیدی است. استفاده از یک رنگ پررنگ هرگز برای پوشاندن کل دیوار نیست، بلکه به میزان کم برای ایجاد یک نقطه کانونی و کمک به شکستن مواد خنثی است.

منظور از طراحی مینیمالیسم چیست؟

مینیمالیسم نقشی جدایی‌ناپذیر در طراحی مدرن، طراحی مدرن معاصر و طراحی معاصر دارد. اصول مینیمالیسم شامل؛ رویکرد “کمتر کم نیست” برای طراحی یک فضا است. این بدان معناست که هیچ جزئیات اضافی مانند؛ ستون، قالب‌ریزی، سازه، تزئینات کابینت و استفاده بیش‌ازحد از رنگ یا استفاده بیش‌ازحد از منسوجات وجود ندارد.

می‌توان طراحی مینیمالیستی را اضافی دانست، اما درواقع برای اطمینان از ضروری بودن آنچه در خانه وجود دارد، برنامه‌ریزی زیادی لازم است. خانه‌های مینیمالیست به دلیل ساده‌سازی کارآیی، معمولاً بسیار راحت‌تر از آن هستند که به نظر می‌رسند.

سبک مدرن در معماری

اگر شما هم علاقه مند به این سبک هستین و دوست دارید از این سبک در خانه خودتان استفاده کنید میتوانید به شرکت مهندسی کارینا مراجعه کنید تا با استفاده از بهترین تیم های طراحی و اجرا، خانه رویاییتان را بسازید.

جهت اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تلفن 02188651326 تماس حاصل فرمایید.

همچنین میتوانید جهت آشنایی بیشتر به پیج اینستاگرام ما سر بزنید.